Панел 3w вграден 120ден

120мкд
Со ДДВ: 18мкд
Статус: Има на залиха


Лeд панел 3w Круг и Коцка вградни

Боја на светлина 3000/4000/6000к

Работи дирекно на 220v

Користиме колачиња за веб страната.