Панел 6w вграден 170ден

170мкд
Со ДДВ: 26мкд
Статус: Има на залиха


Панел 6w вгранен Круг и коцка

Боја на светлина: 3000/4000/6000k

Работи дирекно на 220v

Користиме колачиња за веб страната.