Панел 6W Надграден 250ден

250мкд
Со ДДВ: 38мкд
Статус: Има на залиха


Панел 6w надграден Круг и Коцка

Боја на светлина 3000/4000/6000к

Работи дирекно на 220v

Гаранција : 1година

Користиме колачиња за веб страната.