Лед лента 12v 14.4w плава водоотпорна 160ден/1м

160мкд
Со ДДВ: 24мкд
Статус: Има на залиха


Лед лента14.4w плава со силиконска заштита(водоотпорна)

Работи на напон 12v

Лентата е самолеплива

Заштита ИП65

Користиме колачиња за веб страната.